Home » , , , , , » Kırılma Noktası - Point Break Türkçe Dublaj izle | 2015

Kırılma Noktası - Point Break Türkçe Dublaj izle | 2015

Johnny Utah belalı geçmişini ardında bırakarak FBI'da çalışmaya başlayan genç bir adamdır. Bir hırsızlık davasına atanır ve hırsızlık şebekesinin California'da olması nedeniyle oraya gider. Böylece hayata başka gözlerle bakmasını sağlayacak olan Bodhi ve son derece etkileyici bir genç kadın olan Tyler ile tanışmış olur. 1991 yapımı Keanu Reeves ve Patrick Swayze'nin rol aldığı Point Break filminin yeniden çevrimi olan yapıtın başrollerinde Ray Winstone, Luke Bracey ve Edgar Ramírez yer alacak.
Tür: Aksiyon, Suç, Spor
İmdb Puanı: 5.3
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2015 (Türkiye)
Süre: 114 dakika


Kırılma Noktası 1080p izle, Kırılma Noktası izle, Point Break 1080p izle, Point Break 720p izle, Point Break HD izle, Point Break izle, Point Break Türkçe Altyazılı izle, Point Break Türkeç Dublaj izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)