Home » , , , , , » Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj HD izle | 2018

Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj HD izle | 2018

Mary (Taraji P. Henson), Boston’da ünlü bir organize suç çetesi için çalışan paralı bir suikastçidir. Bir gün görevi gereği çalıştığı suç çetesinin düşmanı olan bir uyuşturucu çetesinin patronunu öldürür ancak patronun Danny (Jahi Di'Allo Winston) adında küçük bir oğlu olduğunu öğrenir. Oğlanın öksüz kalmasına sebep olduğu için vicdan azabı duyar ve 1 yıl sonra Danny’i sokaklarda bulur. Mary, Danny’i yaşadığı tehlikeli hayattan çekip çıkaracak ve işi gücü bırakıp kendini ona “yeni bir başlangıç” sağlamaya çalışırken bulacaktır.

Yayın tarihi: 12 Ocak 2018 (ABD)
Yönetmen: Babak Najafi
Bilet gişesi: 21,8 milyon USD
Yapımcılar: Taraji P. Henson, Tai Duncan, Paul Schiff
Senaryo: Steve Antin, Christian Swegal, John S. Newman
Tür: Polisiye - Suç, Aksiyon, Gerilim

Gururlu Mary - Proud Mary izle, Gururlu Mary - Proud Mary indir, Gururlu Mary - Proud Mary 720p, Gururlu Mary - Proud Mary tek parça, Gururlu Mary - Proud Mary tek link, Gururlu Mary - Proud Mary 1080p,Gururlu Mary - Proud Mary sansürsüz,Sansürsüz Gururlu Mary - Proud Mary izle, Gururlu Mary - Proud Mary tek parça izle, Gururlu Mary - Proud Mary hd izle, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj izle, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj indir, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj 720p, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj tek parça, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj tek link, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj 1080p,Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj izle, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj tek parça izle, Gururlu Mary - Proud Mary Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)