Home » , , » Gülperi 7. Bölüm HD izle

Gülperi 7. Bölüm HD izle

Gülperi 7. Bölüm HD izle

 Tür: Dram

 Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Gaziantep’ten görüntülerin de ekrana geldiği heyecan dolu tanıtım adından söz ettireceğe benziyor. Gülperi’nin (Nurgül Yeşilçay) küçük oğlu Can’ın (Emir Özyakışır)gözyaşları içinde “Anamı bizden koparıp götürdüklerinde ben 6, abimle ablam 16 yaşındaydı. Artık hem yetim hem de öksüz sayılırdık!” sözleri izleyenleri duygulandırırken, Gülperi’nin tacize uğradığı korku dolu anlar dikkat çekiyor. “Ben onlar için ömrümü veririm, ellerini hiç bırakmam!” sözleriyle çocukları için savaşacağının sinyallerini veren Gülperi, kayınpederi Yakup’un (Tarık Papuçcuoğlu) tehdidiyle karşı karşıya kalıyor. Çocuklarından koparıldığı sahnede yaşadığı acı derinden hissedilirken, Avukat Kadir (Timuçun Esen) Gülperi’nin zorluklarla dolu geçmişini merak ediyor. Mahkemede Hasan’ın (Burak Dakak)“Benim anam babamla beraber öldü, ikisi de mezarsız. Biz onları kalbimize gömdük!” sözleri dizinin yürek burkan hikayesinden ipuçları veriyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

  • Alternatif
  • Alternatif 2
  • Alternatif 3
  • indir
Gülperi 7. Bölüm indir
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
=== Gülperi Tüm Bölümleri indir ===
Gülperi 7.Bölüm izle, Gülperi 7.Bölüm indir, Gülperi 7.Bölüm 720p, Gülperi 7.Bölüm tek parça, Gülperi 7.Bölüm tek link, Gülperi 7.Bölüm 1080p,Gülperi 7.Bölüm sansürsüz,Sansürsüz Gülperi 7.Bölüm izle, Gülperi 7.Bölüm tek parça izle, Gülperi 7.Bölüm hd izle, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj izle, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj indir, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj 720p, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj tek parça, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj tek link, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj 1080p,Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj izle, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj tek parça izle, Gülperi 7.Bölüm Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)