Home » , , , , , » Daha Sansürsüz HD izle | Yerli Film | 2018

Daha Sansürsüz HD izle | Yerli Film | 2018

Daha Sansürsüz Yerli Film HD izle | 2017
Gaza 14 yaşında olan bir gençtir. Küçük bir sahil kasabasında yaşayan Gaza, buradan ayrılmayı, öğrenimine büyük şehirde devam etmeyi hayal eder. Fakat babası onu hayallerinden çok uzak bir dünya ile tanıştırır. Babası onu insan kaçakçılığı şebekesinin içerisine dahil eder. Burada göçmenleri gözetlemekle görevlidir. Hayatını babasının baskıları ve gözetlemek zorunda olduğu göçmenlerle geçirmek zorunda kalan Gaza’nın iki seçeneği vardır; ya bu suç dolu dünya üzerine yeni bir hayat kuracak ya da o da bir göçmen olacaktır. 
Hakan Günday'ın 'Daha' adlı romanının beyazperde uyarlaması olan filmin yönetmen koltuğunda Onur Saylak oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Avcı, Selim Bayraktar, Pervin Bağdat, Selen Öztürk gibi oyuncular yer alıyor.


Vizyon Tarihi: 11 Ocak 2018
Yönetmen: Onur Saylak 
Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Turgut Tunçalp 
Tür: Dram, Polisiye 
Ülke: Türkiye 


  • Tek Part
  • Alternatif 1
  • Alternatif 2
Daha Sansürsüz izle, Daha Sansürsüz indir, Daha Sansürsüz 720p, Daha Sansürsüz tek parça, Daha Sansürsüz tek link, Daha Sansürsüz 1080p,Daha Sansürsüz sansürsüz,Sansürsüz Daha Sansürsüz izle, Daha Sansürsüz tek parça izle, Daha Sansürsüz hd izle, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj izle, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj indir, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj 720p, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj tek parça, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj tek link, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj 1080p,Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj izle, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj tek parça izle, Daha Sansürsüz Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)