Home » , , » Triliçe HD izle | Yerli Film | 2018

Triliçe HD izle | Yerli Film | 2018


Triliçe HD izle | Yerli Film | 2018

 Trileçe, akrabalarını bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Fuat, henüz 10 yaşındayken İstanbul’da evlerinde çıkan yangında ailesini kaybeder. Küçücük yaşta öksüz ve yetim kalan Fuat komşularının deştiği ile hayatta kalır. Arap kökenli bir adam olan Ali ve Kürt kökenli Mehmet hayatta yapayalnız kalan Fuat’ı öz kardeşlerinin yerine koyup ona sahip çıkarlar. Küçük çocuğa ailesinden tek kalan şey bir sandık olur. Fuat, yangından kurtarılan sandığın içinden çıkan mektuptan Üsküp’te yaşayan akrabalarının olduğunu öğrenir. Akrabalarını bulmak isteyen küçük çocuk ağabeyi yerine koyduğu Ali’den yardım ister. Savaşın ortasında olan Üsküp’ gitmeyi tehlikeli bulan Ali, Fuat’ı üzmemek ve onu akrabalarına kavuşturmak için farklı bir plan yapar. Üsküp’ doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkan Ali ve Fuat için işler pek de yolunda gitmez. 

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018 
Yönetmen: Ahmet Sönmez 
Oyuncular: Derda Yasir Yenal, Emirhan Oktay, Semra Dinçer 
Tür: Dram 
Ülke: Türkiye
Triliçe Sansürsüz izle, Triliçe Sansürsüz indir, Triliçe Sansürsüz 720p, Triliçe Sansürsüz tek parça, Triliçe Sansürsüz tek link, Triliçe Sansürsüz 1080p,Triliçe Sansürsüz sansürsüz,Sansürsüz Triliçe Sansürsüz izle, Triliçe Sansürsüz tek parça izle, Triliçe Sansürsüz hd izle, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj izle, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj indir, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj 720p, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj tek parça, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj tek link, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj 1080p,Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj izle, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj tek parça izle, Triliçe Sansürsüz Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)