Home » , , , » Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz HD izle | Yerli Film | 2018

Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz HD izle | Yerli Film | 2018

Çocuklar Sana Emanet HD izle | 2018

Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Çocuklar Sana Emanet, trafik kazası geçiren iç mimar Kerem’in esrarengiz bir kasabada, şifacı bir kadın ve kasaba sakinlerinin yardımıyla yaşadığı dönüşüm sürecini konu ediniyor.
Film, “Kendi kötülüğümüzü başkasının gözüyle görebilseydik nasıl olurdu?” sorusundan hareketle, Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayları gerilimli bir dille anlatıyor. Hiç kimseye zarar vermeden, bizi sınırlandıran, yok eden zincirlerden kurtulabiliriz. Yaralayan da iyileştiren de bir insan dokunuşu ise ideal dünyaya kavuşabiliriz.

Tür: Dram, Gerilim 
Yönetmen: Çağan Irmak Oyuncular: Birsen Dürülü, Engin Akyürek, Hilal Altınbilek, Osman Alkaş, Şerif Sezer 
Senaryo: Çağan Irmak 
Vizyon Tarihi: 2018 (Türkiye)


  • Tek Part
  • Alternatif 1
  • Alternatif 2
  • indir

Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz indir, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz 720p, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz tek parça, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz tek link, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz 1080p,Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz sansürsüz,Sansürsüz Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz tek parça izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz hd izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj indir, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj 720p,Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj tek parça, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj tek link, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj 1080p,Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj tek parça izle, Çocuklar Sana Emanet Sansürsüz Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)