Home » , , , , » Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj HD izle | 2016

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj HD izle | 2016


Sevilen animasyon filmi Çılgın Hırsız'ı yaratan ekip yeniden iş başında! Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets, "Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?" önermesinden yola çıkıyor.
Yönetmenliğini Chris Renaud ve Yarrow Cheney ikilisinin üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ise; Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart gibi isimler yer alıyor. Çılgın Hırsız ve Minyonlar’a imza atan Chris Renaud’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy gerçekleştirdi. Yardımcı yönetmen koltuğunda Yarrow Cheney var. Filmin yazarları ise Brian Lynch ile Cinco Paul ve Ken Daurio.

Tür: Animasyon, Macera, Komedi 
İMDB Puanı: 6,7/10 - 69.315
Vizyon Tarihi: 05 Ağustos 2016 (Türkiye)

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı indir, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 720p, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı tek parça, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı tek link, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 1080p,Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı sansürsüz,Sansürsüz Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı tek parça izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı hd izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj indir, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj 720p, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj tek parça, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj tek link, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj 1080p,Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj tek parça izle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)