Home » , , » Kızım 6. Bölüm HD izle

Kızım 6. Bölüm HD izle

Kızım 6. Bölüm HD izle 

Tür: Dram

 Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın biraraya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

  • Alternatif
  • Alternatif 2
  • Alternatif 3
  • indir
Kızım 6. Bölüm indir
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
Kızım 6.Bölüm izle, Kızım 6.Bölüm indir, Kızım 6.Bölüm 720p, Kızım 6.Bölüm tek parça, Kızım 6.Bölüm tek link, Kızım 6.Bölüm 1080p,Kızım 6.Bölüm sansürsüz,Sansürsüz Kızım 6.Bölüm izle, Kızım 6.Bölüm tek parça izle, Kızım 6.Bölüm hd izle, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj izle, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj indir, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj 720p, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj tek parça, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj tek link, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj 1080p,Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj izle, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj tek parça izle, Kızım 6.Bölüm Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)