Thor Türkçe Dublaj HD izle | 2011

Thor Türkçe Dublaj HD izle | 2011
Kenneth Branagh’ın yönettiği ve Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston ile Stellan Skarsgard’ın oynadığı Thor serisinin 1. filmi, 29 Nisan 2011’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı. Hikâyenin merkezinde, düşüncesiz tavırlarıyla antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama ve kibirli savaşçı Yüce Thor var. Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istilâ etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor.

Vizyon Tarihi : 29 Nisan 2011
Yapım : 2011 ABD
Tür: Aksiyon , Fantastik , Bilimkurgu, Macera
Yönetmen : Kenneth Branagh
Oyuncular : Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins


  • Tek Part
  • Alternatif 1
  • Alternatif 2
  • indir
Thor izle, Thor indir, Thor 720p, Thor tek parça, Thor tek link, Thor 1080p,Thor sansürsüz,Sansürsüz Thor izle, Thor tek parça izle, Thor hd izle, Thor Türkçe Dublaj izle, Thor Türkçe Dublaj indir, Thor Türkçe Dublaj 720p, Thor Türkçe Dublaj tek parça, Thor Türkçe Dublaj tek link, Thor Türkçe Dublaj 1080p,Thor Türkçe Dublaj sansürsüz,Sansürsüz Thor Türkçe Dublaj izle, Thor Türkçe Dublaj tek parça izle, Thor Türkçe Dublaj hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Çok İzlenenler

 
Copyright © 2016 HD Film izle | Film izler Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)